Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Veilige betaalwijzen

Veilig online betalen

Betalen op internet is tegenwoordig heel vanzelf sprekend. Ook komen er steeds meer mogelijkheden om op internet producten aan te schaffen. Vroeger was men toch nog erg huiverig om met bijvoorbeeld een Credit Card een aankoop op het internet te doen.
Tegenwoordig ligt die drempel een stuk lager door strenge controles van diverse instanties en een sterk verhoogde beveiliging van uw persoonlijke gegevens. Onze online internet shop is voorzien van vele verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand stiekem uw gegevens kan zien of kan misbruiken. U kunt zelf ook controleren of u op een veilig deel van de website bent door in de statusbalk van internet browser te letten op de beveiligings icoontjes. 

De website van Global Carp Products maakt gebruik van de betaalmethodes van ICEPAY. Deze is maximaal beveiligd tegen indringers die uit zijn op uw persoonlijke gegevens. Het is dan ook niet mogelijk dat andere personen dan u gebruik kunnen maken van uw persoonlijke gegevens.
U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen in de online shop van Global Carp Products!

Is mijn online betaling veilig?

Als u een transactie via ICEPAY verricht, kunt u er van uit gaan dat deze op verschillende manieren beveiligd is. ICEPAY dient zich als Payment Service Provider aan strenge regels te houden die betrekking hebben op o.a. de veiligheid van transactieverkeer.

ICEPAY geniet momenteel een vrijstelling voor DNB toezicht. Nieuwe details over de huidige status worden gecommuniceerd op het moment dat deze beschikbaar zijn.

ICEPAY is iDEAL gecertificeerd door Currence, de eigenaar van iDEAL. Daarmee voldoet ICEPAY aan de strenge iDEAL veiligheidseisen van Currence.

Verder maakt ICEPAY gebruik van SSL certificaten. Dit betekent dat u uw online transactie binnen een beveiligde webomgeving verricht. U kunt zelf controleren of de webpagina waar u zich bevindt, beveiligd is. Als in de adresbalk van uw browser https:// met de link van de webshop of Payment Service Provider (ICEPAY) staat, dan weet u dat de pagina beveiligd is.