Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

Verzending

Alle bestellingen verstuurt Global Carp Products binnen enkele werkdagen. Uw pakket wordt verzonden via GLS. In het pakket zit tevens de factuur met BTW-vermelding.

Kleine pakketten versturen wij als brievenbuspost. Als een bestelling niet door de brievenbus past, verzenden wij hem als pakket. U kunt volgen wat de verzendstatus van uw pakket is. Bij elke bestelling kunt u de link ‘Traceer pakket’ volgen naar de website van GLS en van PostNL.

Als u niet thuis bent wanneer de postbode uw pakket bezorgt, biedt hij het de volgende dag nogmaals aan. U vindt hierover een briefje in uw brievenbus. Wanneer u de volgende dag ook niet thuis bent, kunt u het pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. De postbode doet dan een briefje in uw brievenbus met het adres van dit postkantoor.

Leveringstermijn

Als een artikel onverwacht niet op voorraad of uitverkocht is, ontvangt u hierover een e-mail binnen 30 dagen na het plaatsen van uw bestelling. Als een product tijdelijk niet leverbaar is, sturen wij binnen 30 dagen een e-mail met de verwachte levertijd. Als u vooruit betaald heeft met iDeal, krijgt u uw geld binnen 30 dagen terug.

Verzendkosten

Bij Global Carp Products worden bestellingen boven €250,– gratis (alleen in Nederland) verzonden.

Onder de €250,–bedragen de verzendkosten volgens afmeting en gewicht van het product.

U kunt in onze webshop een berekening maken van de verzendkosten.

Vervoerders voorwaarden:

Tav de vervoersvoorwaarden volgen wij de voorwaarden van GLS en PostNL.

Voor de nadere details verwijzen wij naar:

GLS Netherlands, parcel, logistics & express

Disclaimer  PostNL